Producenter

Røgelsepinde Temple Forstør

Røgelsespinde Temple

29118

Ny

Ylang Ylang & Vetivert

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

22,98 DKK

Yderligere Information

Røgelses pinde "Temple"

Røgelsen Temple består af: Ylang Ylang & Vetivert.

Røgelse pinde fra ”Incense of India”, er en røgelse i topklasse. Den er mild og ren i duften, og ikke ”tung”, som indisk røgelse oftest er, hvilket skyldes, at den er fremstillet på samme måde, som man gjorde for århundreder år tilbage, så der indgår ingen syntetiske stoffer overhovedet:

100 % rene naturlige råvarer.

Det er en non-profit organisation der står bag firmaet, og overskuddet går til projekter til fremme af den fattige del af den indiske befolkning.

Det er derfor en selvfølge, at der tages hensyn til miljø og arbejdere som får en anstændig løn, og der er ikke børn involveret i produktionen.

Man flækker tynde bambusrør, laver en pasta af de naturlige ingredienser og lægger et lag af pastaen uden på bambuspinden. (!)

Pindene med pasta lufttørres og pakkes med 7–13 pinde i hver pakke, ca 10 g i alt.

Forskellen i antal pinde skyldes, at man laver en pasta med de naturlige ingredienser, som har forskellig struktur og konsistens, så nogle af duftene kan lægges med et tyndt lag, mens andre kræver et tykkere lag.

Denne variation ser man ikke på røgelser lavet på den ”moderne” måde, hvor pindene belægges med en sugende pasta (f.eks. kamelgødning), som dyppes i en tynd olie med (syntetisk) duftstof.

Karton til display og pakker laves af en blanding af forskellige naturlige bl.a. bomuld fibre (ikke træ!), farves og trykkes, skæres ud, foldes og limes.

Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Røgelsespinde Temple

Røgelsespinde Temple

Ylang Ylang & Vetivert

Skriv en anmeldelse

Tilbehør / relateret