Producenter

Røgelsepinde Sandal træ Forstør

Røgelsespinde Sandal træ

29126

Ny

Sandal træ

Flere detaljer

22,98 DKK

Yderligere Information

Røgelses pinde "Sandal træ"

Røgelsen Sandal wood består af: Sandal træ.

Røgelses pinde fra ”Incense of India”, er en røgelse i topklasse. Den er mild og ren i duften, og ikke ”tung”, som indisk røgelse oftest er, hvilket skyldes, at den er fremstillet på samme måde, som man gjorde for århundreder år tilbage, så der indgår ingen syntetiske stoffer overhovedet:
100 % rene naturlige råvarer.
 
Det er en non-profit organisation der står bag firmaet, og overskuddet går til projekter til fremme af den fattige del af den indiske befolkning.
 
Det er derfor en selvfølge, at der tages hensyn til miljø og arbejdere som får en anstændig løn, og der er ikke børn involveret i produktionen.
 
Man flækker tynde bambusrør, laver en pasta af de naturlige ingredienser og lægger et lag af pastaen uden på bambuspinden. (!)
 
Pindene med pasta lufttørres og pakkes med 7–13 pinde i hver pakke, ca 10 g i alt.
 
Forskellen i antal pinde skyldes, at man laver en pasta med de naturlige ingredienser, som har forskellig struktur og konsistens, så nogle af duftene kan lægges med et tyndt lag, mens andre kræver et tykkere lag.
 
Denne variation ser man ikke på røgelser lavet på den ”moderne” måde, hvor pindene belægges med en sugende pasta (f.eks. kamelgødning), som dyppes i en tynd olie med (syntetisk) duftstof.
 
Karton til display og pakker laves af en blanding af forskellige naturlige bla. bomuld fibre (ikke træ!), farves og trykkes, skæres ud, foldes og limes.

Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Røgelsespinde Sandal træ

Røgelsespinde Sandal træ

Sandal træ

Skriv en anmeldelse

Tilbehør / relateret