Persondatapolitik

Hos Rosens Aura har vi fokus på, at du føler dig tryg ved at handle på rosensaura.dk. Nærværende persondatapolitik fastlægger således klare retningslinjer for Rosens Aura`s måde at behandle dine personoplysninger. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Oplysninger som Rosens Aura indsamler

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger. Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig, når du:

  • Køber en vare på vores hjemmeside rosensaura.dk

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev på e-mail

  • Sender os en forespørgsel, giver feedback eller har anden dialog med os.


Personoplysninger indsamles og anvendes til således følgende formål:


  • Gennemførelse af ordre i vores webshop

  • Tilmelding til nyhedsbrev

  • Administration af brugerkonto / profil

  • Oversigt over købshistorik

  • Statistik

  • Øvrige markedsføringstiltag

Når du handler på rosensaura.dk

I forbindelse med dit køb på rosensaura.dk indsamlet vi persondata, som er nødvendige for os for at kunne gennemføre dit køb. Det er e-mail, navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og evt. kommentarer til din ordre. Vi anvender alene dine oplysninger til oprettelse og ekspedition af din ordre og til at hjælpe dig med dine henvendelser. Retsgrundlaget er opfyldelsen kontrakten, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Din betaling sker på en sikker forbindelse, der sikrer at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Rosens Aura kender kun betalings-id, det er betalingsløser (NETS) der kender dine kort informationer.

Tilmelding til Rosens Aura´s nyhedsbrev:

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev på e-mail indsamler vi dit navn, e-mail adresse, evt. telefonnummer, postnr.. Retsgrundlaget er således dit samtykke, jf. jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b samt markedsføringsloven § 10.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via linket i bunden af det nyhedsbrev, som du modtager.

Modtagere af personoplysninger:

Tredjeparter:
Rosens Aura sælger, distribuerer og udlejer
ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, medmindre lovgivningen kræver det. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Databehandlere:
Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af Rosens Aura´s anvendte fragtfirma.

Opbevaring og sletning af personoplysninger:

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor, herunder under hensyntagen forpligtelser i fx årsregnskabs-, bogførings- og forældelsesloven. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Opdatering og vedligeholdelse af personoplysninger:

Rosens Aura forbeholder sig ret til at kontakte dig via e-mail og telefon i forbindelse med administrationen af dine kontoforbindelser med Rosens Aura. På din anmodning fjerner vi ethvert abonnement (og de dertil knyttede personlige oplysninger) fra vore database. Dette kan imidlertid medføre, at dit abonnement på e-mail ophæves, idet vi er nødt til at have en vis mængde oplysninger for at kunne oprette og administrere din konto. Rosens Aura forbeholder sig retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificerbare oplysninger ex. IP adresser med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores kunder. Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at sende os en e-mail på support@rosensaura.dk

Sikkerhed:

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Firmaoplysninger:
Rosens Aura v/Dan Pedersen
Kobbelvænget 31, 5. tv
2700 Brønshøj
28 26 98 67 (mellem kl. 17-19)
SE/CVR nr. DK 19721906